Her finder du vores store udvalg af de fineste markører og maskestoppere til dit håndarbejde. Langt de fleste af vores markører, er produceret eksklusivt for Holst Garn af de talentfulde piger fra MarkersAndPearls.

Markører er efterhånden blevet en fast del af mange strikkeres strikkegrej. Markører kan hjælpe dig med at holde styr på omgange, indtagninger, udtagninger, mønsterrapporter osv. På den måde, slipper du for selv at sidde og tælle hele tiden og du kan derfor blot koncentrere dig om at strikke eller hækle. Maskemarkører findes i et utal af variationer, og selvom den ikke synes af meget, så er den til stor nytte for dig som strikker eller hækler.

Ikke nok med, at de er meget praktiske, så byder vores sortiment også på mange rigtig smukke markører, som ikke kun vil bringe dig nytte, men som også vil tilføje luksus og strikkeglæde til dit projekt. Dermed er strikke- og hæklemarkører altså et af de mest ultimative hjælpemidler, når du skal kreere smukt håndarbejde.

En maskestopper sættes på spidsen af din strikkepind, og er på den måde med til at sikre, at dine masker ikke glider af dine strikkepinde eksempelvis under transport. Det kan også være, at du ønsker at prøve dit strik undervejs i processen – her kan det også være en fordel med maskestoppere. På den måde vil dine masker ikke glide af pindene, når du f.eks. tager en sweater over hovedet.