Her finder du vores nuancepakker – garnpakker der indeholder 5 forskellige farver, der passer godt sammen – pakket smukt i en cellofanpose. Nuancepakkerne findes i garnkvaliteterne: Supersoft, Coast og Tides. Hver nuancepakke indeholder 5 x 10 gr. garn.

Nuancepakkerne er en del af vores faste kollektion og fåes i forskellige farvekombinationer, som altid indeholder præcis de samme farver og mængder som angivet ovenfor.

Mulighederne er mange med disse nuancepakker. De kan anvendes i alverdens strikke- eller hækleprojekter og her er det kun fantasien der sætter grænser. Hvad enten du står og mangler et par farver til striber i en børnetrøje, en kontrast i et sjal eller noget helt tredje, så kunne vores nuancepakker måske være lige noget for dig.

Synes du, at det er lidt svært at sætte flere farver sammen – så kunne vores nuancepakker måske hjælpe dig på vej. Vi har sammensat forskellige nuancepakker, som vi alle synes kunne gøre sig flot i ethvert projekt – nogle består af farver som går godt tone-i-tone, mens andre indeholder en enkelt kontrast som kan pifte ethvert projekt op – måske en farvekombination du ikke lige selv havde forestillet dig.

Du kan eventuelt se, hvordan vi selv har anvendt vores nuancepakker i vores strikke- og hæklekits. Dem finder du lige her

Og så er der vist ikke andet tilbage end at lade fantasien få frit løb.