(046) Krydsnøgleapparat

200,00
Lager: På lager

Med dette krydsnøgleapparat kan du nemt og enkelt rulle garnet på dine spoler til fine garnnøgler.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Med dette krydsnøgleapparat kan du nemt og enkelt rulle garnet på dine spoler til fine garnnøgler.

Garnnøgler der er rullet på et krydsnøgleapparat står stabilt mens du strikker eller hækler – og garnet kan trækkes både fra midten og fra ydersiden, alt efter hvad du foretrækker.

Sammen med krydsnøgleapparatet får du en detaljeret brugsanvisning med billeder og engelsk tekst - samt en supplerende vejledning på dansk.

Krydsnøgleapparatet fungerer med håndsving, som roterer selve garnnøglet og derved bliver dit garn vundet op helt ensartet. Du kan med fordel styre garnet en anelse stramt med den ene hånd, mens du med den anden drejer håndtaget rundt.

Krydsnøgleapparatet leveres med en monteringsskrue, så det kan spændes fast på et bord. Det kan spændes på bordplader, som er op til 3,5 cm tykke.

OBS !!! Når du modtager krydsnøgleapparatet sidder metalarmen med garnøjet ”løst”. Den skal drejes op i position og trækkes ca. 3,5 cm ud, så den låses fast. Det kan være en smule stramt at sætte den fast.Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,