(035) Cedertræskugler

5,00
Lager: På lager

Beskyt dit garn og strikketøj mod møl og andre skadedyr på den mest naturlige måde med disse cedertræskugler.

Cedertræskuglerne sælges stykvis.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Ønsker du at passe på dit strik på en naturlig og skånsom måde? Så er disse cedertræskugler lige noget for dig. Cedertræskugler vil beskytte dine projekter og kreationer takket være deres milde duft. Disse cedertræskugler, også kaldet mølkugler, afgiver en naturlig duft, som afskrækker møl og andre uvelkomne skadedyr – såsom sølvfisk, skægkræ og pelsklannere. Cedertræ beskytter tekstiler, idet de virker naturligt frastødende på møl og andre skadedyr.

Cedertræ fungerer desuden fra naturens side antibakterielt og absorbere fugt såvel som lugt. De er derfor meget fordelagtige at have til at ligge i skabe, skuffer og garderober. Til en almindelig skuffe burde 2-3 kugler være nok til at holde utøjet væk.

Cedertræ er mildt aromatisk og afgiver en behagelig, mild duft. Placer blot kuglerne rundt omkring i din strikkegarderobe, i din strikkekurv eller i din strikketaske. Vær opmærksom på, at undgå direkte kontakt mellem træ og garn for at undgå afsmitning fra træets naturlige olier.

Kuglerne vil med tiden miste deres milde duft og dermed deres naturlige evne til at frastøde møl og andre skadedyr. Hvis dette er tilfældet, kan du let bringe duften tilbage ved at slibe let og forsigtigt på træet med eksempelvis fint sandpapir. På den måde bliver cedertræskuglerne så gode som nye og vil igen afgive duft og dermed beskytte dit strik og garn på ny.

Opbevares cedertræskuglerne i lukkede rum over en længere periode, kan cedertræsolien trænge gennem træets fibre og danne nogle små hvide krystaller. Disse krystaller kan nemt rengøres med en blød klud.

Cedertræskuglerne måler 2,5 cm i diameter og sælges stykvis.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,