(002) Addi Turbo rundpinde

50,00
Lager:

Verdens mest solgte rundpind.

Her får du en strikkepind med en god spids samt en god belægning, der skaber et godt strikke-flow.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Addi Turbo - Verdens mest solgte rundpind.

Turbo strikkepinden fra Addi er lavet af slidstærkt messing, som efterfølgende har fået en belægning af glat hvid-bronze. Det er på denne måde, at den har fået en sølvblank overflade. Overfladen er medvirkende til, at maskerne glider nemt og ubesværet hen over pindene og på den måde skaber et godt strikke-flow.

Addi Turbo strikkepinden har overgange uden store hindringer, en blød og fleksibel guldwire belagt med guldfarvet PVC-plast samt en pind med en rund spids. Denne kombination gør strikkeprocessen til en leg. Den ubesværet overgang fra pind til wire samt den glatte belægning, har alt sammen været med til at give strikkepinden sit navn – turbo. Alle disse egenskaber gør nemlig, at man kan få maskerne til at flyve over pindene.

Strikkepindene er hule, hvilket betyder, at de hurtigt bliver varme og behagelige at strikke med. Det betyder desuden også, at strikkepindene er mærkbart lette at sidde med i hænderne. Det er en strikkepind du med garanti vil blive glad for og som du vil kunne bruge i rigtig mange år.

Strikkepinden er nikkelfri.

 

Strikkepinden fås i størrelserne, 2,00 mm, 2,50 mm , 3,00 mm, 3,50 mm, 4,00 mm, 4,50 mm, 5,00 mm, 5,50 mm og 6,00 mm, 7,00 mm, 8,00 mm, 9,00 mm, 10,00 mm, 12,00 mm & 15,00 mm.

Strikkepinden fås i længderne 40 cm, 60 cm, 80 cm samt 100 cm.

Størrelsen og længden på strikkepindene er trykt direkte på wiren.

 

Du kan også finde strikkepinden som Click-sæt her.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,