(064) T-Pins

75,00
Lager: På lager

T-pins er nyttige, når du skal blokke dit færdige strik. Her får du en æske med 100 stk.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Blokning er en teknik hvor du, efter du har vasket dit strik, strækker dit færdige projekt i facon. Det er især nyttigt ved sjaler, tørklæder og andet der er strikket eller hæklet i smukke hulmønstre. Efter at have blokket din færdige kreation, vil det fremstå endnu smukkere, idet hulmønsteret åbner sig op og bliver mere tydeligt . Det er også nyttigt, hvis du vil sikre, at din nystrikkede og nyvaskede sweater får de helt rigtige mål.

T-pins er super velegnet til netop at blokke dine færdige kreationer. Når du har vasket dit færdige projekt, strækkes det herefter ud i den facon eller de mål, det skal have, hvor det herefter det lægges til tørre. For at sikre, at det færdige strik holder de mål der ønskes, kan du fastgøre T-pins langs kanten – på den måde holdes faconen, mens tøjet tørrer. En T-pin har en nål i den ene ende og er udformet som et “T” i den anden ende. Dette er med til at holde på det, du har strikket eller hæklet. T-pins skal fastgøres til et underlag, der kan tåle, at der sættes nåle i – f.eks. en måtte beregnet til blokning.

T-pins kommer i en praktisk plastikæske, så du altid har styr på dem. Pakken indeholder 100 T-pins og er lavet i rustfrit stål – de kan altså tåle at blive brugt sammen med dit fugtige strik helt uden problemer. Hver T-pin måler 51 mm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,