(056) Maskewire

15,00
Lager:

Smarte maskeholdere der kan bruges når du f.eks. skal sætte masker af til ærmer, når rygstykket skal hvile eller når du ønsker at prøve din sweater på undervejs, hvis den er strikket oppe fra og ned.

Denne type maskeholder er en blød plastwire, som du kan sætte dine masker over på. Sæt blot wiren fast på spidsen af din strikkepind, og træk derefter maskerne af pinden og over på wiren. Det er super nemt! Disse maskewire er altså virkelig anvendelige for enhver der strikker.

Posen indeholder 2 maskewire som begge har en længde på 3 meter. Du får altså 6 meter i alt.

Maskewiren findes i to størrelser:

2mm = passer på pind 2mm-4,5mm

3mm = passer på pind 5mm-8mm

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Er du vant til at bruge et stykke garn, når du skal sætte masker i bero, så er du nødt til at prøve disse maskewire. Maskewire er egentlig det samme som en maskeholder. Maskewiren bruges, når du skal sætte masker til at hvile eller hvis du ønsker at prøve dit strik undervejs i processen for f.eks. at tjekke om længden passer.

Maskewiren er lavet som et rør, så den på den måde kan sættes fast på spidsen af din strikkepind. Wiren er lavet af plastik. Dette medfører, at wiren ”suger” sig fast til strikkepinden, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, om maskerne skulle falde af pinden eller wiren under processen.

Hvis du strikker på en sweater, hvor der skal sætter masker af til ærmer, så sætter du blot maskewiren på spidsen af din ene strikkepind og trækker dine masker stille og roligt fra strikkepinden og over på maskewiren. Når alle maskerne er sat over på maskewiren, binder du blot en knude i hver ende af maskewiren eller binder de to ender sammen – så har du styr på, at dine masker ikke glider af maskewiren igen. Når det så er tid til at strikke videre på dine ærmer, så sætter du blot wiren fast på spidsen af din ene strikkepind igen og trækker maskerne tilbage på strikkepinden. Det er super nemt.

Maskewiren måler 3 meter. Det er muligt at klippe wiren i mindre stykker, så den passer til lige netop dine behov.

Du kan vælge imellem to tykkelser af maskewire, alt efter hvilken størrelse strikkepind du bruger til dit projekt:

Maskewiren der måler 2mm i diameteren kan passe på strikkepinde fra størrelse 2mm til 4,5mm. Maskewiren der måler 3mm i diameteren kan passe på strikkepinde fra størrelse 5mm til 8mm.

Bemærk: Maskewiren er ikke en erstatning til wiren på udskiftelige strikkepinde.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,

spacer