(051) Omgangstæller

25,00
Lager:

En omgangstæller er et lille og praktisk værktøj til strik og hækling, der holder styr på antallet af omgange eller gentagelser, så du ikke mister overblikket.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Der findes et uendelig antal af strikke- og hækletilbehør, der kan være super behjælpelige når du strikker eller hækler. Et af de værktøjer der kan være svært at komme udenom, er en omgangstæller.

En omgangstæller kan være nyttig i mange sammenhænge og i forbindelse med mange forskellige kreative håndarbejder. Omgangstællerens hovedformål er ikke så overraskende, at holde styr på hvor mange omgange du har strikket eller hæklet. Derudover kan den selvfølgelig også anvendes i en masse andre sammenhænge, hvor det er vigtigt at holde styr på, hvor mange gentagelser man har lavet.

Denne omgangstæller er smart, fordi den kan sidde på din finger, ved hjælp af en fleksibel gummiring der kan justeres i størrelsen. På den måde er det let lige at trykke på knappen hver gang man har strikket en omgang og du behøver endda ikke at give slip på dit strikke- eller hækletøj undervejs. Ved brug af en omgangstæller, slipper du derfor for, selv at skulle lave noter undervejs – og på den måde er det blevet både nemmere og mere overskueligt at strikke og hækle.

Der medfølger desuden en smart lille opbevaringsboks, hvis man er mere til at have omgangstælleren stående på sit bord frem for at have den siddende på fingeren.

Omgangstælleren er desuden med lys, så du kan bruge den mens mørket falder på. Trykker du på LED-knappen, vil displayet lyse i et par sekunder så du får mulighed for at se, hvor mange omgange du har strikket eller hæklet.

Omgangstælleren fås i flere forskellige farver.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,