(063) Addi2You strikkefingerring

525,00
Lager:

Den nye strikkefingerring fra Addi, der er så smuk, at du også kan bruge den som et smykke.

Lavet af 925 sterling sølv.

Andre købte også
Passer sammen med
Forslag til dig

Der findes utallige hjælpemidler, der kan gøre oplevelsen af at strikke både nemmere og sjovere. Denne strikkefingerring topper dog listen og tilføjer i høj grad også et æstetisk touch til dit strikkearbejde.

Du kender måske strikkefingerringen fra Addi lavet af fjederstål. Denne gang har Addi virkelig lagt sig i selen og kombineret et meget anvendelige hjælpemiddel med virkelig smukt design. Det er der kommet denne smukke ring ud af. Denne smukke strikkefingerring er så smuk, at den sagtens kan anvendes som et smykke og altså ikke kun behøver at sidde på din finger når du strikker.

Fingerringen er lavet af 925 sterling sølv og kommer i tre forskellige størrelser. I stedet for to huller hvor garnet kan føres igennem, er denne ring udformet med et hjerte og en smuk spiral. Ringen kan justeres en lille smule i størrelsen.

S = 52mm

M = 54 mm

L = 56 mm

Addi har udviklet denne strikkefingerring, der ikke kun er praktisk og anvendelig når du skal strikke med flere farver på samme tid, men som også kan anvendes når du strikker med én farve hvor du ønsker at fastholde en bestemt spænding på garnet.

Når man strikker med to farver, er det ikke helt ligegyldigt hvor og hvordan farverne holdes på fingeren. Den ene farve vil træde mere frem end den anden – dette kaldes for dominansstrik.

Strikker du med garnet på din venstre finger, vil den dominante farve være den der er tættest på strikketøjet og længst væk fra din fingernegl. Det er vigtigt, at du strikker med samme dominansfarve gennem hele arbejdet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

,